zvocna-terapija-glasbila

Zvočna terapija

Na različnih lokacijah po Sloveniji izvajamo skupinske in individualne zvočne terapije z glasom in tradicionalnimi inštrumenti.

​Zvok deluje kot prenašalec informacij in ima zelo globok estetski in zdravilen učinek. Njegove vibracije nam lahko pomagajo, da se lažje osvobodimo omejujočih čustveno-miselnih vzorcev, prav tako pa pospešijo procese samozdravljenja v fizičnem telesu in podpirajo naš duhovni razvoj.

Kako potekajo zvočne terapije/dogodki?

skupinska-zvocna-kopel

Delo z zvokom poteka v obliki obreda, skozi katerega se zavestno uglasimo s seboj. Na ta način gradimo odnos; tako do delov svoje osebnosti, ki potrebujejo biti priznani in sprejeti, ko tudi do duhovnega sveta, ki nam daje vso potrebno podporo za transformacijo. Zvok služi kot medij, ki omogoči stik in prenos zdravilne energije. Pri tem je pomembno, da postavimo jasno namero; kaj želimo, da terapija podpre, saj na ta način poženemo energijo v delovanje.

Zvok učinkuje prav na vse ravni, vsak od udeležencev pa lahko doživi terapevtski proces na svoj način. Udeleženci največkrat poročajo, da se ob koncu terapije počutijo bolj sproščene in razbremenjene, prav tako, da imajo še naslednje dni več energije. Nekateri včasih med procesom podoživijo tudi močna čustva, spomine na pretekle situacije ali pa dobijo notranje uvide in občutijo še močnejšo povezanost s svojim notranjim jazom.

Energija zvoka nas uravnoveša in vedno potuje tja, kjer jo v danem trenutku najbolj potrebujemo.

Najavo tekočih zvočnih terapij/dogodkov najdete na naši FB strani.

Osebne izkušnje udeležencev najdete tukaj

2x mesečno poteka zvočna kopel v Žirovnici in na ostalih lokacijah (za obveščanje se lahko prijavite na mailing listo ali nam pošljete sporočilo) in individualni tretmaji po dogovoru.

Delite naprej ...