Po osnovni izobrazbi sem akademska glasbenica in profesorica saksofona. Prvih nekaj let svoje poklicne poti sem bila zaposlena kot pedagoginja na Konservatoriju za glasbo in balet Ljubljana, v Glasbeni Škofja Loka in v Glasbeni šoli Jesenice. Prav tako sem priložnostno sodelovala z Orkestrom slovenske vojske in Orkestrom slovenske policije.

Že od otroštva me zaznamuje velika senzibilnost in lahko bi rekla, da so ravno občutki moj glavni življenjski poligon, hkrati pa tisto najdragocenejše orodje pri opravljanju življenjskega poslanstva.

Strast do samoraziskovanja me je po končanem študiju vodila v spoznavanje alternativne medicine in tradicionalnih veščin. Opravila sem več izobraževanj iz področij bioterapije, refleksoterapije, indijske vedske astrologije in manter, joge in kitajske borilne veščine Chen taijiquan. Na omenjenih področjih se še vedno redno izpopolnjujem doma in v tujini.

Leta 2014 sem stopila na samostojno poklicno pot – sprva v okviru zavoda Modri lotos, od leta 2020 pa vodim društvo YinYang.

Pridobljena znanja in izkušnje združujem in jih uporabljam pri individualnem in skupinskem delu. Moje poslanstvo je voditi ljudi do večjega ravnovesja; da bi poglobili razumevanje sebe, izboljšali svoje zdravje, odnose in sposobnosti ter dosegli večje osebno zadovoljstvo.

Na različnih lokacijah po Sloveniji vodim tečaje meditacije, vadbo Chen taijiquan-a, Qi treninge in zdravljenja z zvokom. Prav tako organiziram različne delavnice za podjetnike, pedagoge, učence, dijake, študente in profesionalne glasbenike.