ZVOČNE TERAPIJE:

“Čeprav mi je Špela prvič, ko sem jo spoznala, delovala na videz nežno in krhko, pa sem že tedaj lahko v njej prepoznala izjemno energetsko veličino. Tako umirjeno, eterično in vilinsko deluje, a premore globoko čustveno tenkočutnost in senzibilnost, s čimer je močna podpora soljudem.

Prav vleklo me je k njej na zvočno seanso, slutila sem, da se zmore sinhrono povezati z instrumenti in višjo zavestjo. Imela sem prav. Bilo je to prijetno in globoko potovanje in doživetje. Tisto, s čimer Špela presega moje številne dosedanje izkušnje zvočnih seans je to, da je Špela pristna, avtentična, čudovito razbremenjena ega, prepuščena zaupanju in vodstvu višje zavesti v sozvočju z Virom. In preko njene čiste in prijetno umirjene energije, zvok postane zdravilen element.

Hvala Špela… še pridem. Drugim pa iskreno privoščim njeno podporo.”
Mojca Sajovic
S srcem k srcu
“Moram priznati, da mi je prvi stik z zvočno kopeljo predstavljal kar dobršen izziv, saj pred tem še nisem izkusila nepremične prakse, ki ne bi bila vodena z besedami, temveč le z zvokom in predvsem z lastno glavo.

Drugič sem že vedela, kaj pričakovati, in sem bila tako nekako pripravljena na nepozabno popotovanje po vesoljskih in svetovnih krajinah, prav tako pa po paleti občutkov, ki so jih pričarali različni inštrumenti. Niso bili vsi povezani samo s prijetnimi in domačimi, a se mi zdi še bolj pomembno raziskovati, kaj se dogaja za malo manj prijetnimi.

Privilegij je doživeti akademsko glasbenico, ki si res da duška in dopusti vso svobodo, da se njeni talenti razlijejo po prostoru in vseh nas.”
Manja
“Špela, meni zvočne kopeli spreminjajo življenje na bolje. Sama kopel je neverjetno doživetje. Odpelje me v čudovit svet in domov se vračam kot prerojena. Po zadnji kopeli sem spala trdno kot že dolgo ne. Tako spočita in polna energija se lažje spopadam z življenjskimi preizkušnjami in obveznostmi. Hvala za to izkušnjo.”
Andreja
“Špela z različnimi instrumenti in njenim glasom zna ustvariti na zvočni kopeli čarobno vzdušje.

Glas – včasih angelski, včasih kot iz globine teme, zvok didgeridoja, gonga in ostalih glasbil te kar popeljejo v svetove onkraj, počistijo vse nepotrebno, sprostijo energije in blokade.

Hvala.”
Monika
“Že četrto leto obiskujem zvočne kopeli, ki se jih vedno znova veselim.

Glasba mi prinaša notranji mir in veselje.

Vibracije, ki jih ustvarja Špela z različnimi inštrumenti in petjem, potujejo po celem telesu.

Po vsakem obisku kopeli se počutim zelo dobro, umirjena, dobrovoljna in polna življenjske energije.

Hvala, Špela.”
Anita
“Moja izkušnja z zvočno kopeljo je bila osvobodilna za telo in um. Zvok gonga je odprl vrata v stanje zavedanja, ostali zvoki pa so pod skrbnim vodstvom Špele postavili stvari nazaj na svoje mesto. Izkušnja je bila nepredstavljiva in zatem sem se še večkrat udeležil zvočnih dogodkov.

Nekajkrat sem se tudi udeležil tai chi vadbe in spoznal, da se od Špele lahko zelo veliko naučim. Žal mi je samo, da se srečanj zaradi poklicne poti ne morem udeležiti večkrat.”
Matej
“Špelo sem spoznala na njenih zvočnih kopelih, katere so povsem drugačne od teh, ki sem jih obiskala prej. Zame eno čudovito, sproščujoče in hkrati poučno, z občutkom vodeno doživetje.
Nato sem se začela udeleževat njenih meditacij, po katerih imam občutek, da je to točno to, kar rabim.

Špelin pristop mi je pisan na kožo, intuitiven, nevsiljiv, veliko prepusti nam in našim občutkom, vseeno dogodku dodaja meje. Meni zelo, zelo odgovarja. Se že veselim naslednjih srečanj.”
Hana