MEDITACIJSKA SREČANJA:

“V času najhujših viharjev so bile meditacije pri Špeli moja oporna točka, sidro, kjer sem sprva s težavo, nato vse lažje poiskala stik s seboj. Zdaj se vračam, da vzdržujem svoj notranji mir in napredujem.

Ni lahko, saj nobena prava stvar v življenju ni. Se pa splača vztrajati. Priporočam.”
Ana
“Na Špeline meditacije sem hodila z veseljem. Nisem imela prevelikih pričakovanj, želela sem samo novo izkušnjo. Zanimivo mi je bilo to, kako me je na začetku motilo, da ne razumem vsega kar govori, ko sem se nehala obremenjevati s tem in sem se samo prepustila, pa so dostikrat stvari kar postale logične, tako na srečanjih, kot v raznih vsakodnevnih situacijah. Všeč mi je bil Špelin način dela, ker ne hiti, ne obljublja, samo nevsiljivo predaja svoje znanje in izkušnje.”
Mira
“Špelo sem spoznala na njenih zvočnih kopelih, katere so povsem drugačne od teh, ki sem jih obiskala prej. Zame eno čudovito, sproščujoče in hkrati poučno, z občutkom vodeno doživetje.

Nato sem se začela udeleževat njenih meditacij, po katerih imam občutek, da je to točno to, kaj rabim. Špelin pristop mi je pisan na kožo, intuitiven, nevsiljiv, veliko prepusti nam in našim občutkom, vseeno dogodku dodaja meje. 

Meni zelo, zelo odgovarja. Se že veselim naslednjega srečanja.”
Hana
“Pri Špeli sem obiskovala tečaj meditacije. Takrat sem bila začetnica in sem se šele spogledovala z meditacijo.

Vesela sem, da sem izbrala ravno njo.

Vsebina je bila zanimiva in lepo razložena, veliko je bilo praktičnih vaj. Popeljala nas je v različne oblike meditacij in nam predstavila več tehnik. Nekatere so bile zame kar zahtevne,  vendar sem jih kar nekaj našla tudi zase in jih še vedno uporabljam. 

Špela deluje zelo umirjeno. Najboljša pa je bila njena zvočna kopel, s katero nas je dodatno razvajala.”
Mirjana