8-tedenski začetni tečaj meditacije

Doživljanje stresa, izčrpanosti, neprijetnih občutkov in miselnega kaosa ni naše naravno stanje. To je znak, da smo izgubili stik s seboj in postali vpeti v omejujoča prepričanja, zahteve, pričakovanja in vplive okolja v katerem živimo. In res ni potrebno, da … Preberi več!

Chen taijiquan

Chen taijiquan je tradicionalna kitajska borilna veščina, ki je bila formirana v 17. stoletju, s strani pripadnikov družine Chen. Združuje principe kitajske filozofije, medicine in nekaterih drugih učinkovitih borilnih tehnik tedanjega časa. Vadba je primerna za ljudi vseh starosti. Z … Preberi več!

Začetni tečaj meditacije

Danes meditacija postaja vedno bolj razširjena kot metoda umiritve oz. duševne sprostitve ter kot metoda osebnostnega in duhovnega razvoja. Ko se um umiri, se izboljša tudi njegova sposobnost koncentracije, sočasno pa tako pridobimo bolj jasen in objektiven pogled na življenje. … Preberi več!

Zvočna terapija

Na različnih lokacijah po Sloveniji izvajamo skupinske in individualne zvočne terapije z glasom, planetarnim gongom in avstralskim didgeridoo-jem. ​Zvok deluje kot prenašalec informacij in ima zelo globok estetski in zdravilen učinek. Njegove vibracije nam lahko pomagajo, da se lažje osvobodimo … Preberi več!

QI trening

QI TRENING je redni tedenski program, na katerem se posvečamo razvoju notranje energije. Združuje tehnike taiji-ja, qigonga in meditacije. Izraz ‘Qi’ je kitajsko ime za vitalno energijo, življenjsko silo, ki prežema vsa živa bitja. Kadar je pretok qi-ja skozi naše … Preberi več!