Delavnica Chen taijiquan-a

Vadili bomo po tradicionalnih metodah družine Chen iz Kitajske, deležni boste individualnih popravkov in imeli priložnost, da postavite vprašanja. Dobrodošli ste vsi ljubitelji taijiquan-a, qigong-a in sorodnih veščin – začetniki in tisti, ki že imate več izkušenj. Chen taijiquan nas … Preberi več!

Tečaj meditacije

Doživljanje stresa, izčrpanosti, neprijetnih občutkov in miselnega kaosa ni naše naravno stanje. To je znak, da smo izgubili stik s seboj in postali vpeti v omejujoča prepričanja, zahteve, pričakovanja in vplive okolja v katerem živimo. In res ni potrebno, da … Preberi več!

Postani sam svoj zdravilec

Cikel štirih zaporednih online delavnic, skozi katerega bomo odkrivali in razvijali svoje zdravilske sposobnosti KDAJ? Štiri zaporedne četrtke v aprilu, s pričetkom 9. 4., od 19.00 – 20.30 Zdravje je posledica usklajenosti in dobre povezanosti s svojo duhovno naravo. Prvi … Preberi več!

Chen taijiquan – delavnica

Vadili bomo po tradicionalnih metodah družine Chen iz Kitajske, deležni boste individualnih popravkov in imeli priložnost, da postavite vprašanja. Dobrodošli ste prav vsi – tisti, ki že vadite in tisti, ki se z veščino srečujete prvič! Chen taijiquan nas usmerja … Preberi več!

Praktična delavnica za učitelje in vzgojitelje

Z UPORABO NOTRANJIH ORODIJ IN TEHNIK MEDITACIJE DO KVALITETNEJŠEGA BIVANJA, SODELOVANJA IN UČENJA ​Kako misli in občutki vplivajo na naše zdravje, odnose, sposobnosti? Kako se umiriti in se spoprijeti z neprijetnimi čustvi, kot so npr. strah, žalost, jeza? Kaj je … Preberi več!

Individualne ure in terapije

Ponujamo vam individualne ure učenja meditacijskih tehnik in Chen taijiquan-a, prav tako pa tudi zvočne terapije. Lahko se odločite za individualno terapijo/svetovanje, ki je prilagojena vašim specifičnim potrebam in kjer lahko kombiniramo tudi več različnih metod. Pri individualnem delu poleg … Preberi več!

Chen taijiquan

Chen taijiquan je tradicionalna kitajska borilna veščina, ki je bila formirana v 17. stoletju, s strani pripadnikov družine Chen. Združuje principe kitajske filozofije, medicine in nekaterih drugih učinkovitih borilnih tehnik tedanjega časa. Vadba je primerna za ljudi vseh starosti. Z … Preberi več!

Začetni tečaj meditacije

Danes meditacija postaja vedno bolj razširjena kot metoda umiritve oz. duševne sprostitve ter kot metoda osebnostnega in duhovnega razvoja. Ko se um umiri, se izboljša tudi njegova sposobnost koncentracije, sočasno pa tako pridobimo bolj jasen in objektiven pogled na življenje. … Preberi več!

1 2